Boek & workshops

Workshops

Dirk Huisman geeft regelmatig workshops en demonstraties voor chefs en klanten die meer willen begrijpen van het slagersvak. In een kort en bondig programma, op locatie of bij Chateaubriand, krijgt chefs en hun keukenbrigade een op maat aangepaste training. Denk aan een mini-cursus uitbenen, het leren herkennen van uiteenlopende soorten snitts en nieuwe ideeën en suggesties voor bereidingen. Deze goedbezochte en inspirerende sessies worden op aanvraag georganiseerd. Interesse? Neem contact op met Dirk Huisman.

Boek

Wie meer wil weten over de achtergronden van het bedrijf Chateaubriand en het slagersvak bestelt het boek Het Fijne van Vlees. In dit naslagwerk doet ‘vleesmeester’ Eijmert Teekens verslag van zijn dagelijkse zoektocht naar het allerbeste vlees. Vierentwintig chef-koks van de meest vooraanstaande restaurants van Nederland geven in dit boek hun favoriete vleesgerechten prijs. Met recepten van driesterrenchefs zoals Jonnie Boer, Sergio Herman en Cees Helder. Maar ook met de nieuwe lichting veelbelovende talenten.