Kuis Kalfsvlees

  • Producten
  • Uitleg over Kuis Kalfsvlees

Bekijk onze producten:

Selecteren van uitsluitend Nederlands Blank Vrouwelijk Kuis Kalfsvlees, dat doet Dirk Huisman uiteraard zelf bij Koninklijke slachterij T. Boer uit Nieuwerkerk aan de IJssel.
We selecteren op: Bevleesdheid, vetbedekking (mooi klein randje), niet ouder dan 6 maanden en alleen maar vrouwelijk.
Als ze daar aan voldoen krijgen de geselecteerde kalveren het beroemde Nederlands Blank Vrouwelijk Kuis Kalfsvlees stempel.
Niet zomaar eentje maar met 3 groene T’s.
Ze zijn dan 7 dagen in de been afgehangen in Nieuwerkerk aan de IJssel.
Daarna worden de Nederlands Blank Vrouwelijk Kuis Kalveren nog 4 dagen in de speciale rijpingsvitrine gerijpt.

Echt! voor de allerbeste kwaliteit.

Wijze woorden van een oude rot in het vak over rosé kalfsvlees:

“Wie het kent die eet het niet en wie het eet die kent het niet”

Bij Chateaubriand is uitsluitend Nederlands Blank Vrouwelijk Kuis Kalfsvlees te koop. met het beroemde TTT keurmerk.