Chateaubriand

Het mooiste, het beste en het lekkerste vlees en dan ook nog voor een redelijke prijs. Sleutelwoorden voor elk bedrijf dat oog heeft voor zijn klanten en omzet. Wij van Chateaubriand begrijpen dat. Daarom hebben wij prachtig rundvlees uit Nederland en Schotland. Wij leveren perfect lamsvlees uit Ierland. Goed, degelijk Hollands kuis kalfsvlees, en uiteraard het beste varken.Maar vooral het onovertroffen Schotse “Aberdeen Angus” wat wij importeren als “Scotchbeef” U vraagt het, Chateaubriand zorgt er voor.
Links


    * Scotch Beef en Lam
    * Quality Meat Schotland
    * Kalfsvlees NL
    *
Bawykof Zalm
Topkoks over Schots Vlees


Marc van Gulick:
Het Schotse rund is bijzonder verfijnd. De grote zorg waarmee de runderen zijn groot gebracht proef je terug in het vlees”.

Edwin Kats (La Rive **) en Karl van Baggem *) roemen de smaak en malsheid van Schotse runderen.
Jan van Galenstraat 4 v. 15 | Amsterdam, 1051 KM, | (T) 020-6881991  | (F) 020-6864861
Kwaliteit is waar het om gaat bij Chateaubriand. Nog altijd selecteren wij zelf het mooiste hollandse kuiskalfsvlees, prachtig Hollands c.q. Iers lamsvlees en eigen import van Ierse vaarsen (vrouwelijk rundvlees). Alleen het beste is goed genoeg voor Chateaubriand Amsterdam en dus voor u! Voor meer informatie over wat Chateaubriand voor u kan betekenen kunt u ten alle tijden vrijblijvend contact opnemen met Dirk Huisman.