Elke dag vers, naar u wensen klaar gemaakt.
Onze producten
Côte de Boeuf Dry-Aged
Zowel heel als geportioneerd. Advies: gewicht Lees meer →
Ribstuk Dry-Aged
Het complete runderribstuk bestaat uit de Lees meer →
Rib Eye Dry-Aged
Heel of geportioneerd. Vraag ernaar in de Lees meer →
Tomahawk Steak Dry-Aged
De Tomahawk steak is als het ware de rib eye, Lees meer →
T-Bonesteak Dry-Aged
De “T-bone steak” kan alleen maar gesneden Lees meer →
I-Bone Dry-Aged
Kenmerken zijn de entrecote met een stevige Lees meer →
Entrecote Dry-Aged
Zowel heel als geportioneerd. De lende zit Lees meer →
Runderstaartstuk
Mooi stuk rundvlees, met dikke vetrand. Afk Lees meer →
Longhaas
Stuk vlees gelegen in de borstkas nabij de Lees meer →
Bavette
Werkvlees met mooie smaak. Komt – tech Lees meer →
Jodenhaas
Het Jodenhaasje is het meest malse stukje Lees meer →
Sukade steak
Sukade van met Amerikaans graan gevoerde Lees meer →
Aberdeen-Angus hamburger
De burgers worden gemaakt van 100% mager Lees meer →
Schotse Ossenhaas
Aberdeen Angus ossenhaas. Met zilvervlies Lees meer →
Chateaubriand heel of geportioneerd
Geportioneerd naar elk gewenst gewicht, ook Lees meer →
Schotse biefstuk kogel
Gesneden uit de, bovenbil, gelegen rondom Lees meer →
Schotse biefstuk gewoon
Gesneden van vast deel bovenbil. Gewicht Lees meer →
Short ribs
Spare ribs van het Aberdeen Angus rund. Lees meer →
Rundermerg
Te bestellen per 500 gram. Gehakt uit de bil Lees meer →
Runderwang
Mooi dik stuk vlees. Erg geschikt om te stoven Lees meer →
Runderbotten
Grof of fijn gezaagd, allebei mogelijk. Geef Lees meer →
Ossenstaart
Verse ossenstaart, van het Schots Aberdeen Lees meer →
Bloemstuk
Mooi dik stuk vlees uit de schouder. Bloem Lees meer →
Sukade
Heel of geportioneerd. Van jonge runderen Lees meer →
Onderrib
Hals van het rund. Zonder kraag, mooi kant Lees meer →
Achtermuis rund
Geheel rondom schoon. Ideaal voor carpaccio. Lees meer →
Kalfsrug in zijn geheel
Naar uw wens geprepareerd. Geheel gratis. Lees meer →
Côte de Veau
Côte de Veau is het mooiste deel van het kalf Lees meer →
Kalfs rib eye heel of geportioneerd
Door onszelf uitgesneden. Zowel opgebonden Lees meer →
Kalfs entrecote heel of geportioneerd
Heel of geportioneerd. Heel goed geschikt Lees meer →
Kalfshaas met zilvervlies
Kalfshaas wordt in zijn geheel geleverd met Lees meer →
Kalfsstaartstuk
Het kalfsstaartstuk is het smakelijkste stukje Lees meer →
Kalfsoester
Gesneden van de kogel. Ieder gewicht te verkr Lees meer →
Kalfsschnitzel
Een schnitzel is een dun gesneden stuk kalf Lees meer →
Kalfs zij-lende
Mals mager stukje kalfsvlees. Echt gewoon Lees meer →
Kalfs dikke lende
Geheel schoongemaakt. Een zeer mals stuk Lees meer →
Kalfsbovenbil, gevliesd
Mager groot stuk kalfsoester. Om zelf oesters Lees meer →
Kalfszwezerik, Hart
Mooie blanke zwezerik. Dagelijks vers. Wij Lees meer →
Kalfsnier met vet
In het vet, maar het kan ook zonder vet. Even Lees meer →
Kalfswangen heel
Kalfswangen zijn niet ingesneden, dus mooi Lees meer →
Kalfslever
Mooi vers; per stuk, of half. Op het door u Lees meer →
Kalfsborst
Verkrijgbaar zonder been. Mooi doorregen Lees meer →
Kalfssukade
Mooi stukje sukade. Ongeveer 1 kilo per stuk. Lees meer →
Kalfs achtermuis
Rondom schuin. Ideaal voor vitello. Achter Lees meer →
Kalfsbraadlap
Kalfsbraadlappen zijn uitermate geschikt om Lees meer →
Kalfsbotten / Haxen
Alleen maar echte haxen en knieën. Dus veel Lees meer →
Kalfsgehakt
80-20, dus slechts 20% vet. Fijn gemalen. Lees meer →
Kalfshamburgers
Standaard, of naar uw wens gekruid.
Lees meer →
Kalfsossobuco
Mooie plakken, gezaagd uit de achterschen Lees meer →
Kalfsbotten extra fijn
Fijngezaagde ribben en wervels. Fijn gezaag Lees meer →
Kalfstartaar
Naar uw wens: heel, gemalen 3, 5 of 8 mm. Lees meer →
Kalfstong
Zonder strot, Zwitserse snit! Kalfstong heeft Lees meer →
Heel lam
Geheel karkas van het zuiglam, 10 dagen trad Lees meer →
Lamsbaron
Span bouten met rug. Dus het gehele lam Lees meer →
Span Lamsbouten
2 Bouten gerijpt, aan elkaar. Geheel volgens Lees meer →
Lamsbout schoon
Geheel kant en klaar. Het komt van de bil Lees meer →
Lams Rump
Mager delen van uit de bout. Klaar om gelijk Lees meer →
Lamsschenkel, heel
De gehele achterschenkel, 350 gram per stuk. Lees meer →
Lams Ossobuco
Mooie kleine schenkeltjes, ideaal als tussen Lees meer →
Lamsrug
De gehele gerijpte rug; al dan niet klaarge Lees meer →
French rack
Mooi, door ons zelf schoongemaakt. Onze lam Lees meer →
Lams Rack Bulk
Altijd vers uit Schotland. Vraag ernaar aan Lees meer →
Lamszadel
Gratis bewerkt tot entrecote, haasjes, filet of Lees meer →
Lamskoteletten, dubbel
Dubbele koteletten van het zadel gezaagd. Lees meer →
Lamskoteletten, enkel
Dit is de lams T-bone. Geef aan welke dikte Lees meer →
Lamsentrecote
De lamsentrecote is de lamsfilet uit het zadel Lees meer →
Lamsfilet
Gesneden uit de lamszadel. Lamsfilet staat Lees meer →
Lamshaas
Mooie lamshaasjes gesneden uit het zadel. Lees meer →
Lams Voorspan
2 schouders + 2 borsten + 1 gehele nek; alles Lees meer →
Lamsschouder
De schouder van het zuiglam; al dan niet ont Lees meer →
Lamsborst
Geheel naar uw wens klaargemaakt. Geef Lees meer →
Lamsschouder rollade
Rollade van het dikste deel van de schouder, Lees meer →
Lams spare ribs
In zijn geheel of gesneden. Lamsspareribs Lees meer →
Lams Shoarma
Mager schoudervlees. Met eigen kruiden sam Lees meer →
Lamsnek
Gehele nek met been. Het vlees is doorregen, Lees meer →
Lamsnekfilet
Uitsluitend mooie filet, uit de nek gesneden. Lees meer →
Lamsragout
Elke snit is mogelijk, grof, middel of fijn. Lees meer →
Lamsgehakt
Fijn gemalen, goede krachtige vleessmaak. Lees meer →
Lams Merqueze
Pittig gekruid. Van mager schoudervlees. Lees meer →
Lamsburgers
Gemalen mager lamsvlees van de schouder. Lees meer →
Lamsbotten
Grof of fijn gezaagd, alles is mogelijk. Altijd Lees meer →
Lamskonen
Mooie kleine wangetjes. Vers uit de kop gesn Lees meer →
Lamsnieren
Lamsnieren in het vet of zonder vet. Alles is Lees meer →
Lamsschenkel, bevroren, Nieuw Zeeland
Alles op voorraad. Bevroren. Vraag naar de Lees meer →
Lams Achterham
Huisgemaakt. Licht gerookt. Vraag ernaar. Lees meer →
Hongaarse Ganzenlever
Lekker om te bakken. Of voor terrine.
Lees meer →
Hongaarse Eendenlever
Eigen import, altijd vers. Vraag ernaar aan de Lees meer →
Parelhoenderfilet suprême
Met vel en klein boutje. De parelhoenderfilets Lees meer →
Anjou duif royale
500 gram per Anjou duif. Eigen import vanuit Lees meer →
Scharrelkipfilet suprême
Met 2 sterren beter leven. Door onze slagers Lees meer →
Scharrelkippenbouten
Met Label Rouge keurmerk. Aan de bouten Lees meer →
Magret de Canard
Eigen import. Gewoon erg lekker. Zeker het Lees meer →
Cannette filet
Franse vrouwelijke eendenborstfilet. Per stuk Lees meer →
Lange varkenshaas
Een gehele varkenshaas bestaat uit de bek Lees meer →
Rack in zijn geheel
Het equivalent van de bekende runderribstuk Lees meer →
Schouderkarbonade
De schouder heeft na de halskarbonade het Lees meer →
Spare ribs
Magere ribbetjes, ook wel varkensribbetjes Lees meer →
Haasfilet met vet
Met een mooi randje vet. Haasfilet bevindt Lees meer →
Rugfilet zonder vet
Het rugfilet de uitgebeende rug, zonder been Lees meer →
Varkensfilet geheel in het vet
Met een mooie rand vet. Zeker het proberen Lees meer →
Varkensfiletlapje gemarineerd
Magere filetlapjes gemarineerd in de bekende Lees meer →
Ribkarbonade
Zit tussen de schouder- en haaskarbonade. Lees meer →
Haaskarbonade
De haaskarbonade is de magerste karbonade. Lees meer →
Procureur zonder been
Ofwel de nek. Goedkoop en sappig braadstuk Lees meer →
Speklap
Lekker om uit te bakken. Afkomstig van de Lees meer →
Buik zonder been
Ook wel buikspek genoemd. Het deel waar de Lees meer →
Schnitzel
Allerhande stukken gepaneerd varkensvlees Lees meer →
Crepinet
Ook wel varkensnet genoemd. Dunne met Lees meer →
Varkenshaassaté
Elk gewicht te bestellen. Gesneden van de Lees meer →
Brochette gemengd
Alle variaties mogelijk. Een echte klassieker
Lees meer →
Runderbrochette
Elk gewicht te bestellen. Gesneden van Schots Lees meer →
Brochette van Lamsbiefstuk
Elk gewicht te bestellen. Met of zonder sjalot Lees meer →
Barbecueworst
Voor gegaard. Nog alleen lekker krokant grill Lees meer →
Speklappen gemarineerd
Huisgemaakte Mosterd marinade. Geef de Lees meer →
Kipfiletsaté
Op elk gewicht te bestellen. Elke dag vers Lees meer →
Brochette Magret de Canard
Brochette van de mannelijke eendenborstfilet Lees meer →
Drumstick
Voor gegaard. Nog alleen even krokant grill Lees meer →
Spare ribs
Voor gegaard. En gemarineerd. De lekkerste. Lees meer →
Hamburgers
Op elk gewicht te bestellen. Uiteraard met Lees meer →
Spare ribs gaar
Alleen maar op te warmen. Gewoon lekker, Lees meer →
Runderschenkel met been
Gezaagd van de achterschenkel. Heeft veel Lees meer →
Schenkel zonder been
Uitgebeende achterschenkel / peeseind. Run Lees meer →
Clarifique
Om al uw bouillons helder te krijgen. Mager Lees meer →
Rundertartaar
Heel of gemalen naar uw wens: 3, 5 of 8 mm. Lees meer →
Rundergehakt mager
80/20, dus lekker mager rundergehakt. Met Lees meer →
Rundertong
Schone rundertong. Zwitserse snit (zonder Lees meer →
Kalfshersens
1 dag besteltijd. Hersenen gaan goed samen Lees meer →
Broei Poot
Broeipoot is de gehele onderpoot van het kalf Lees meer →
Testikels
Indien nodig, ontvliesd. Vraag ernaar aan Lees meer →
Kalfstong gepekeld
Licht gepekeld in pekelbad met laag zoutge Lees meer →
06 - 53 5858 56
dirk@hetlekkerstevlees.nl