x
Hetlekkerstevlees.nl
BESTEL NU 020 - 68 81 991
06 - 53 5858 56
dirk@hetlekkerstevlees.nl

Main menu

Skip to content
  • Home
  • Onze producten
    • Dry-Aged Beef
    • Schots rundvlees
    • Kuis Kalfsvlees
    • Vijfde Kwartier Kuis Kalfsvlees
    • Lamsvlees
    • Wild & Frans Gevogelte
    • Varkensvlees
    • Barbecue
  • Levering
  • Kwaliteit
  • Over Chateaubriand
    • Team
    • Referenties
  • Media
  • Boek & workshops
  • Contact

Onze producten

  • Kies productgroep:
  • Toon alles
  • Barbecue
  • Schots rundvlees
  • Kuis Kalfsvlees
  • Lamsvlees
  • Wild & Frans Gevogelte
  • Varkensvlees
  • Vijfde Kwartier Kuis Kalfsvlees
  • Dry-Aged Beef

Fazanten

Elke dag vers, naar u wensen klaar gemaakt.

In Wild & Frans Gevogelte

Côte de Boeuf Dry-Aged

Zowel heel als geportioneerd. Advies: gewicht Lees meer →

In Dry-Aged Beef

Ribstuk Dry-Aged

Het complete runderribstuk bestaat uit de Lees meer →

In Dry-Aged Beef

Rib Eye Dry-Aged

Heel of geportioneerd. Vraag ernaar in de Lees meer →

In Dry-Aged Beef

Tomahawk Steak Dry-Aged

De Tomahawk steak is als het ware de rib eye, Lees meer →

In Dry-Aged Beef

T-Bonesteak Dry-Aged

De “T-bone steak” kan alleen maar gesneden Lees meer →

In Dry-Aged Beef
18,98 p/kg

I-Bone Dry-Aged

Kenmerken zijn de entrecote met een stevige Lees meer →

In Dry-Aged Beef

Entrecote Dry-Aged

Zowel heel als geportioneerd. De lende zit Lees meer →

In Dry-Aged Beef

Runderstaartstuk

Mooi stuk rundvlees, met dikke vetrand. Afk Lees meer →

In Schots rundvlees

Longhaas

Stuk vlees gelegen in de borstkas nabij de Lees meer →

In Schots rundvlees

Bavette

Werkvlees met mooie smaak. Komt – tech Lees meer →

In Schots rundvlees

Jodenhaas

Het Jodenhaasje is het meest malse stukje Lees meer →

In Schots rundvlees

Sukade steak

Sukade van met Amerikaans graan gevoerde Lees meer →

In Schots rundvlees

Aberdeen-Angus hamburger

De burgers worden gemaakt van 100% mager Lees meer →

In Schots rundvlees

Schotse Ossenhaas

Aberdeen Angus ossenhaas. Met zilvervlies Lees meer →

In Schots rundvlees

Chateaubriand heel of geportioneerd

Geportioneerd naar elk gewenst gewicht, ook Lees meer →

In Schots rundvlees

Schotse biefstuk kogel

Gesneden uit de, bovenbil, gelegen rondom Lees meer →

In Schots rundvlees

Schotse biefstuk gewoon

Gesneden van vast deel bovenbil. Gewicht Lees meer →

In Schots rundvlees

Short ribs

Spare ribs van het Aberdeen Angus rund. Lees meer →

In Schots rundvlees

Rundermerg

Te bestellen per 500 gram. Gehakt uit de bil Lees meer →

In Schots rundvlees

Runderwang

Mooi dik stuk vlees. Erg geschikt om te stoven Lees meer →

In Schots rundvlees

Runderbotten

Grof of fijn gezaagd, allebei mogelijk. Geef Lees meer →

In Schots rundvlees

Ossenstaart

Verse ossenstaart, van het Schots Aberdeen Lees meer →

In Schots rundvlees

Bloemstuk

Mooi dik stuk vlees uit de schouder. Bloem Lees meer →

In Schots rundvlees

Sukade

Heel of geportioneerd. Van jonge runderen Lees meer →

In Schots rundvlees

Onderrib

Hals van het rund. Zonder kraag, mooi kant Lees meer →

In Schots rundvlees

Achtermuis rund

Geheel rondom schoon. Ideaal voor carpaccio. Lees meer →

In Schots rundvlees

Kalfsrug in zijn geheel

Naar uw wens geprepareerd. Geheel gratis. Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Côte de Veau

Côte de Veau is het mooiste deel van het kalf Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfs rib eye heel of geportioneerd

Door onszelf uitgesneden. Zowel opgebonden Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfs entrecote heel of geportioneerd

Heel of geportioneerd. Heel goed geschikt Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees
22,98 p/kg

Kalfshaas met zilvervlies

Kalfshaas wordt in zijn geheel geleverd met Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfsstaartstuk

Het kalfsstaartstuk is het smakelijkste stukje Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfsoester

Gesneden van de kogel. Ieder gewicht te verkr Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfsschnitzel

Een schnitzel is een dun gesneden stuk kalf Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfs zij-lende

Mals mager stukje kalfsvlees. Echt gewoon Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfs dikke lende

Geheel schoongemaakt. Een zeer mals stuk Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfsbovenbil, gevliesd

Mager groot stuk kalfsoester. Om zelf oesters Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfszwezerik, Hart

Mooie blanke zwezerik. Dagelijks vers. Wij Lees meer →

In Vijfde Kwartier Kuis Kalfsvlees

Kalfsnier met vet

In het vet, maar het kan ook zonder vet. Even Lees meer →

In Vijfde Kwartier Kuis Kalfsvlees

Kalfswangen heel

Kalfswangen zijn niet ingesneden, dus mooi Lees meer →

In Vijfde Kwartier Kuis Kalfsvlees

Kalfslever

Mooi vers; per stuk, of half. Op het door u Lees meer →

In Vijfde Kwartier Kuis Kalfsvlees

Kalfsborst

Verkrijgbaar zonder been. Mooi doorregen Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfssukade

Mooi stukje sukade. Ongeveer 1 kilo per stuk. Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfs achtermuis

Rondom schuin. Ideaal voor vitello. Achter Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfsbraadlap

Kalfsbraadlappen zijn uitermate geschikt om Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfsbotten / Haxen

Alleen maar echte haxen en knieën. Dus veel Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfsgehakt

80-20, dus slechts 20% vet. Fijn gemalen. Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfshamburgers

Standaard, of naar uw wens gekruid.
Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfsossobuco

Mooie plakken, gezaagd uit de achterschen Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfsbotten extra fijn

Fijngezaagde ribben en wervels. Fijn gezaag Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfstartaar

Naar uw wens: heel, gemalen 3, 5 of 8 mm. Lees meer →

In Kuis Kalfsvlees

Kalfstong

Zonder strot, Zwitserse snit! Kalfstong heeft Lees meer →

In Vijfde Kwartier Kuis Kalfsvlees

Heel lam

Geheel karkas van het zuiglam, 10 dagen trad Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsbaron

Span bouten met rug. Dus het gehele lam Lees meer →

In Lamsvlees

Span Lamsbouten

2 Bouten gerijpt, aan elkaar. Geheel volgens Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsbout schoon

Geheel kant en klaar. Het komt van de bil Lees meer →

In Lamsvlees

Lams Rump

Mager delen van uit de bout. Klaar om gelijk Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsschenkel, heel

De gehele achterschenkel, 350 gram per stuk. Lees meer →

In Lamsvlees

Lams Ossobuco

Mooie kleine schenkeltjes, ideaal als tussen Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsrug

De gehele gerijpte rug; al dan niet klaarge Lees meer →

In Lamsvlees

French rack

Mooi, door ons zelf schoongemaakt. Onze lam Lees meer →

In Lamsvlees

Lams Rack Bulk

Altijd vers uit Schotland. Vraag ernaar aan Lees meer →

In Lamsvlees

Lamszadel

Gratis bewerkt tot entrecote, haasjes, filet of Lees meer →

In Lamsvlees

Lamskoteletten, dubbel

Dubbele koteletten van het zadel gezaagd. Lees meer →

In Lamsvlees

Lamskoteletten, enkel

Dit is de lams T-bone. Geef aan welke dikte Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsentrecote

De lamsentrecote is de lamsfilet uit het zadel Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsfilet

Gesneden uit de lamszadel. Lamsfilet staat Lees meer →

In Lamsvlees

Lamshaas

Mooie lamshaasjes gesneden uit het zadel. Lees meer →

In Lamsvlees

Lams Voorspan

2 schouders + 2 borsten + 1 gehele nek; alles Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsschouder

De schouder van het zuiglam; al dan niet ont Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsborst

Geheel naar uw wens klaargemaakt. Geef Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsschouder rollade

Rollade van het dikste deel van de schouder, Lees meer →

In Lamsvlees

Lams spare ribs

In zijn geheel of gesneden. Lamsspareribs Lees meer →

In Lamsvlees

Lams Shoarma

Mager schoudervlees. Met eigen kruiden sam Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsnek

Gehele nek met been. Het vlees is doorregen, Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsnekfilet

Uitsluitend mooie filet, uit de nek gesneden. Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsragout

Elke snit is mogelijk, grof, middel of fijn. Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsgehakt

Fijn gemalen, goede krachtige vleessmaak. Lees meer →

In Lamsvlees

Lams Merqueze

Pittig gekruid. Van mager schoudervlees. Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsburgers

Gemalen mager lamsvlees van de schouder. Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsbotten

Grof of fijn gezaagd, alles is mogelijk. Altijd Lees meer →

In Lamsvlees

Lamskonen

Mooie kleine wangetjes. Vers uit de kop gesn Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsnieren

Lamsnieren in het vet of zonder vet. Alles is Lees meer →

In Lamsvlees

Lamsschenkel, bevroren, Nieuw Zeeland

Alles op voorraad. Bevroren. Vraag naar de Lees meer →

In Lamsvlees

Lams Achterham

Huisgemaakt. Licht gerookt. Vraag ernaar. Lees meer →

In Lamsvlees

Hongaarse Ganzenlever

Lekker om te bakken. Of voor terrine.
Lees meer →

In Wild & Frans Gevogelte

Hongaarse Eendenlever

Eigen import, altijd vers. Vraag ernaar aan de Lees meer →

In Wild & Frans Gevogelte

Parelhoenderfilet suprême

Met vel en klein boutje. De parelhoenderfilets Lees meer →

In Wild & Frans Gevogelte

Anjou duif royale

500 gram per Anjou duif. Eigen import vanuit Lees meer →

In Wild & Frans Gevogelte

Scharrelkipfilet suprême

Met 2 sterren beter leven. Door onze slagers Lees meer →

In Wild & Frans Gevogelte

Scharrelkippenbouten

Met Label Rouge keurmerk. Aan de bouten Lees meer →

In Wild & Frans Gevogelte

Magret de Canard

Eigen import. Gewoon erg lekker. Zeker het Lees meer →

In Wild & Frans Gevogelte

Cannette filet

Franse vrouwelijke eendenborstfilet. Per stuk Lees meer →

In Wild & Frans Gevogelte

Lange varkenshaas

Een gehele varkenshaas bestaat uit de bek Lees meer →

In Varkensvlees

Rack in zijn geheel

Het equivalent van de bekende runderribstuk Lees meer →

In Varkensvlees

Schouderkarbonade

De schouder heeft na de halskarbonade het Lees meer →

In Varkensvlees

Spare ribs

Magere ribbetjes, ook wel varkensribbetjes Lees meer →

In Varkensvlees

Haasfilet met vet

Met een mooi randje vet. Haasfilet bevindt Lees meer →

In Varkensvlees

Rugfilet zonder vet

Het rugfilet de uitgebeende rug, zonder been Lees meer →

In Varkensvlees

Varkensfilet geheel in het vet

Met een mooie rand vet. Zeker het proberen Lees meer →

In Varkensvlees

Varkensfiletlapje gemarineerd

Magere filetlapjes gemarineerd in de bekende Lees meer →

In Barbecue

Ribkarbonade

Zit tussen de schouder- en haaskarbonade. Lees meer →

In Varkensvlees

Haaskarbonade

De haaskarbonade is de magerste karbonade. Lees meer →

In Varkensvlees

Procureur zonder been

Ofwel de nek. Goedkoop en sappig braadstuk Lees meer →

In Varkensvlees

Speklap

Lekker om uit te bakken. Afkomstig van de Lees meer →

In Varkensvlees

Buik zonder been

Ook wel buikspek genoemd. Het deel waar de Lees meer →

In Varkensvlees

Schnitzel

Allerhande stukken gepaneerd varkensvlees Lees meer →

In Varkensvlees

Crepinet

Ook wel varkensnet genoemd. Dunne met Lees meer →

In Varkensvlees

Varkenshaassaté

Elk gewicht te bestellen. Gesneden van de Lees meer →

In Barbecue

Brochette gemengd

Alle variaties mogelijk. Een echte klassieker
Lees meer →

In Barbecue

Runderbrochette

Elk gewicht te bestellen. Gesneden van Schots Lees meer →

In Barbecue

Brochette van Lamsbiefstuk

Elk gewicht te bestellen. Met of zonder sjalot Lees meer →

In Barbecue

Barbecueworst

Voor gegaard. Nog alleen lekker krokant grill Lees meer →

In Barbecue

Speklappen gemarineerd

Huisgemaakte Mosterd marinade. Geef de Lees meer →

In Barbecue

Kipfiletsaté

Op elk gewicht te bestellen. Elke dag vers Lees meer →

In Barbecue

Brochette Magret de Canard

Brochette van de mannelijke eendenborstfilet Lees meer →

In Barbecue

Drumstick

Voor gegaard. Nog alleen even krokant grill Lees meer →

In Barbecue

Spare ribs

Voor gegaard. En gemarineerd. De lekkerste. Lees meer →

In Barbecue

Hamburgers

Op elk gewicht te bestellen. Uiteraard met Lees meer →

In Barbecue

Spare ribs gaar

Alleen maar op te warmen. Gewoon lekker, Lees meer →

In Varkensvlees

Runderschenkel met been

Gezaagd van de achterschenkel. Heeft veel Lees meer →

In Schots rundvlees

Schenkel zonder been

Uitgebeende achterschenkel / peeseind. Run Lees meer →

In Schots rundvlees

Clarifique

Om al uw bouillons helder te krijgen. Mager Lees meer →

In Schots rundvlees

Rundertartaar

Heel of gemalen naar uw wens: 3, 5 of 8 mm. Lees meer →

In Schots rundvlees

Rundergehakt mager

80/20, dus lekker mager rundergehakt. Met Lees meer →

In Schots rundvlees

Rundertong

Schone rundertong. Zwitserse snit (zonder Lees meer →

In Schots rundvlees

Kalfshersens

1 dag besteltijd. Hersenen gaan goed samen Lees meer →

In Vijfde Kwartier Kuis Kalfsvlees

Broei Poot

Broeipoot is de gehele onderpoot van het kalf Lees meer →

In Vijfde Kwartier Kuis Kalfsvlees

Testikels

Indien nodig, ontvliesd. Vraag ernaar aan Lees meer →

In Vijfde Kwartier Kuis Kalfsvlees

Kalfstong gepekeld

Licht gepekeld in pekelbad met laag zoutge Lees meer →

In Vijfde Kwartier Kuis Kalfsvlees
Onze Producten
  • Dry-Aged Beef
  • Schots rundvlees
  • Kuis Kalfsvlees
  • Vijfde Kwartier Kuis Kalfsvlees
  • Lamsvlees
  • Wild & Frans Gevogelte
  • Varkensvlees
  • Barbecue
Neem contact op
Chateaubriand
Jan van Galenstraat 4
vestiging 15 (Foodcenter Amsterdam)
1051KM Amsterdam
Tel: 020-6881991
© Hetlekkerstevlees.nl
  • Algemene voorwaarden
  • Disclaimer
  • Privacy Statement